ásvány nyakláncok

Fluorit ásvány nyakláncok

A fluorit az a kő, amely biztosan üdítőleg hat ránk, bárhol is tűnik fel. Mindegy, hogy a szikrázó egyszínű levendula fluoritról, vagy az egymást gyönyörűen kiegészítő lila és zöld színekben játszó szivárványfluoritról van szó, a hatás ugyanaz, látványa olyan frissítő és egyben megnyugtató, mintha csak most léptünk volna ki a tusoló alól.

A fluorit ásványt több színben is megtalálhatjuk, a legnépszerűbb a kékes, lilás és zöldes árnyalat, azonban színtelen és rózsaszínt is ölthet, ez utóbbit elég nehézkes beszerezni. Pontosan a különböző színárnyalati miatt kedvelik ezt az ásványt főleg a nyaklánc készítésben. A fluorit ásvány nyakláncok ugyanis különlegesek, egyediek és jó hatással vannak viselőjükre. A fluorit ásvány nyaklánc lelki szinten igen erős védelmet nyújt, elsősorban a kívülről érkező negatív, támadó energiák és gondolatok ellen.

A fluoritot a „zsenik kövének” is szokták nevezni a kiváló szellemi szintű hatásai miatt. Javítja az összpontosító, elemző képességet, gyorsítja a gondolkodást és mindezek mellett az intuíciót is növeli. Ugyanakkor a fluorit ásvány nyakláncok fizikailag is befolyásolják a viselőjüket. Az ásvány legnagyobb alkotórésze a fluor, amely a legnagyobb hatással csontozatunkra van, ezáltal vázrendszerünk egy sor betegsége ellen hatásos úgy, mint csontritkulás, csonttörés, ízületi gyulladás.

Továbbá igen jó hatással van fogainkra, jó a fogszuvasodás, ínygyulladás ellen is, és a légzési panaszok enyhítésére is alkalmas, mert jótékony hatással van a légúti nyálkahártyára is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

iphone tok Previous post Az örökös győztes UAG iPhone tok
lecsó télire Next post Szerencsés, ha van eltéve lecsó télire