Professzionális értékfelismerő bankjegyszámláló, pénzszámoló gépek

A bankokban és az üzleti élet egyéb területein már régóta használnak bankjegyszámláló gépeket. Az elmúlt néhány évben kezdett elterjedni a kiskereskedelem különböző területein a használatuk. Ez köszönhető a megjelent új és olcsó ár fekvésű modellek megjelenésének, valamint a kereskedők tudatosabb üzletvezetésének.

Az első bankjegyszámláló gépek még csak a bankjegyek darabszámát tudták megszámolni, a legújabb modellek az úgynevezett értékfelismerő gépek pedig már arra is alkalmasak, hogy pontosan azonosítsák a megszámolt pénz pénznemét és értékét is. Az értékszámláló gépek olyan speciális bankjegyszámlálók, amik a beépített érzékelői segítségével közel 100% pontossággal képesek azonosítani az éppen számolt papírpénzt.

Az értékszámláló gépek számlálási sebessége akár 1200 bankjegy/perc is lehet, és bármilyen hihetetlenül is hangzik ezen a nagy sebességen is képesek pontosan azonosítani minden címletet, sőt még a biztonsági elemek meglétét is ellenőrzik a számolás közben. Erre pedig az úgynevezett CIS érzékelők segítségével képesek. A CIS érzékelő előtt áthaladó bankjegyekről a pénzszámoló gép készít két fényképfelvételt, egyet normál fénytartományban, egyet pedig infra tartományban. Az elkészült fényképeket pedig összeveti a memóriájában korábban eltárolt mintával, és a legkisebb eltérés esetén is azonnal riasztást küld a kezelő részére, hogy kézzel is ellenőrizhesse a gyanúsnak vélt bankjegyet.

Az értékfelimerő pénzszámoló gépek alkalmasak címletválogatásra és akár vegyes valuták számlálására is. A nagyobb többfiókos modellek pedig még a bankjegyek tájolása szerint is tudnak válogatni.

Az értékszámláló gép egy való svájcibicska a kereskedelmi üzletek számára, jelentősen lerövidíti a készpénz számolására fordított időt és olyan nagy biztonságot nyújt, amire még a leggyakorlottabb pénztáros sem képes.

Számos értékfelismerő pénzszámoló készülék közül választhat a NEXT Irodatechnika Kft. webáruházában, ahol ráadásul szakértő támogatást is kap a gép mellé. Már a vásárlás előtt is hasznos tanácsokat nyújtanak a megfelelő gép kiválasztásához, később pedig a gyártók hátterével gyorsan segítenek megoldani az esetlegesen jelentkező problémákat. Látogasson el a www.nextiroda.hu/ertekszamlalo oldalra és nézze meg a legmodernebb bankjegyfelismerő gépeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post A webáruház készítés jogi feltételei
Next post A CDB olajon kívül milyen CBD termékeket ismerünk és melyik mire használható?