kézi mellszívó

A kézi mellszívó hasznos tudnivalói

A szoptatás a kulcs a gyerek egészséges fejlődéséhez. Az anyatej természetes védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben és olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek elengedhetetlenek a baba egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez. Ezért minden kismama arra törekszik, hogy minél hosszabb ideig táplálja anyatejjel gyerekét. A kézi mellszívó sok kismama legjobb barátjává válik.

Van, akit a kényszer visz rá a használatára, mások viszont abban a szerencsés helyzetben lehetnek, hogy annyi tejük van, hogy még félre is tudnak tenni. A kézi mellszívó használatának sok előnye van, segíthet megakadályozni a tejcsatornák eltömődését és a mell begyulladását, szaporíthatjuk is vele a tej mennyiségét, sőt akinek felesleges teje van, akár félre is rakhat belőle, vagy éppen más kisbabáknak is felajánlhatja.

A kézi mellszívó mellett ma már elektromos változatot is beszerezhetünk, ez utóbbit inkább azok számára ajánlott használni, akik naponta többször is fejnek. Mindenik mellszívó választásnál, legyen az kézi mellszívó, vagy elektromos a legfontosabb szempont a kényelem, vagyis, hogy a mellszívó „feje”, amely a mellünkre kerül, pontosan illeszkedjen, ne szorítson, ne okozzon fájdalmat, ne nyomja meg a mellbimbót. A kézi mellszívó egyedi tervezés alapján készült, a tölcsérrésze körbe forgatható, így mindenki megtalálhatja az ideális helyzetet a tej fejéséhez. A szívóerősség is szabályozható, így a fejés hatékonysága is növelhető, valamint nagyon egyszerű a használata, a tisztítása és az összeszerelése is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

webshop készítés Previous post A webshop készítés
tűzoltó készülék Next post A tűzoltó készülék