A kedvenc olajwebshopom

A baráti körömben a gyakori témák közé tartoznak a járművek, javítások, alkatrészek, és minden kapcsolódó kellék, kiegészítő. Amit megfigyeltem, hogy gyakran kérdezik tőlem, tudok-e ajánlani olyan megbízható webáruházat, ahonnan vásárolható például olaj, adalék, szűrő, és hasonlók. Én ezesetben mindig, mindenkinek azt szoktam mondani, hogy az Iberol Kft. által üzemeltetett olajwebshop véleményem szerint a legjobb.

Amit a honlapjukon is olvashatunk, és amit én is meg tudok erősíteni, azok a mellettük szóló érvek, mint az, hogy olajspecialisták – több, mint 60 márka bízza rájuk termékeiknek szakszerű értékesítését -, 30 napon belül indoklás nélkül visszaveszik az árut, garantálják a termékek eredetiségét, és Budapesten 3 szaküzletben is elérhetőek.

Kínálatuk közé tartoznak az alábbiak: olajok, szűrők, adalékok, ápolás és karbantartás, fékfolyadékok, kenőzsírok, fagyálló hűtőfolyadékok, gyújtógyertyák, karbantartás és szerviz, valamint autófelszerelés. A kategóriákon belül pedig számos termékkel találkozhatunk. Az ápolás kategóriát kiválasztva például még autóillatosítókkal és parfümökkel is.

Nem hiába olajspecialisták, az olajwebshop nagy hangsúlyt fektet az olajokra, ennek kapcsán ahhoz is segítséget nyújtanak, hogy milyen és mennyi olaj szükséges a járművünkbe, illetve szabvány szerint is van lehetőség keresni. Náluk találunk olajokat személyautóhoz, motorkerékpárhoz, teherautóhoz, váltóolajhoz, kertigéphez, vízijárműhöz, de találunk hidraulika, ipari, és mezőgazdasági olajokat is. Én nem találkoztam még olyan webáruházzal, ahol ilyen széleskörű lenne a választék az olajokat illetően. Az árakról azt gondolom, hogy nagyon rendben vannak, emellett pedig érdemes figyelni az aktuális akciókat, mert szuper kedvezményekre lehet lecsapni.

Ki kell emelnem, ami nekem nagyon tetszik, hogy külön részt szántak a webáruház használatához kapcsolódó tippek, trükkök leírásának. A webshop nagyon jól felépített, átlátható, egyértelmű, és megtalálunk minden lényeges információt, bármelyik termékről is legyen szó, vagy akár a cégről.

Mint ahogy eddig is, én ezután is őket fogom ajánlani, ha valakinek olajwebshopra lenne szüksége.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post Napelemes rendszer és az inverter
Next post Gyógyászat napjainkban