20bet

20bet – a legjobb ötletek a rendrakáshoz

Sokáig éltem abban a tévhitben, hogy a rendetlen emberek általában kreatívak és művészi lelkületűek, szabadabbak, bohémebbek. El kell, hogy keserítselek, ha esetleg neked is hasonló elképzeléseid vannak, ugyanis nemrég rájöttem, hogy az ilyen emberek a legtöbb esetben egyszerűen csak rendetlenek, sőt, a kreatív, művész lélek emberek pedig igenis rendet tartanak maguk körül.

A 20bet tudja, mi a rend
A rend ugyanis nem minden esetben egyenlő a minimalista stílussal, tehát attól még lehet rend valahol, amiért látsz tárgyakat az adott szobában. Egy pszichológus szakember mondta el nekem a minap, hogy a rendnek az a lényege, hogy az ember bármit megtalál, sőt, nem, hogy megtalál, hanem minden egyes tárgyról tudja, hogy éppen hol van, és másodpercek alatt elő tudja venni. Ennek pedig akkor is igaznak kell lennie, ha látszólag rendetlenség van, vagy kisebb felfordulás. A kreatív, kacatokkal teli rend tehát egy létező dolog, és tudni kell különbséget tenni a rendetlenség és a kreatív rend között.


Hogy hogyan tudjuk elérni a fenntartható, hosszan tartó rendet? Nos, a 20bet nagyon jó példát tud mutatni, ugyanis a titok nyitja nem más, mint a kategorizálás. Mindennek meg kell legyen a kijelölt helye, és minden tárgyat be kell, hogy soroljunk valamilye kategóriába, az adott kategóriába tartozó tárgyaknak pedig meg kell, hogy legyen a kijelölt helye.

Mindennek megvan a helye a 20bet oldalán
Ahogyan a 20bet oldalán, úgy a te otthonodban, illetve irodádban is ajánlott, hogy mindennek legyen meg a helye. Ha egyszer végigcsinálod a kategorizálást, és minden kategóriának kijelölöd a megfelelő tárhelyet, akkor onnantól kezdve az újonnan beszerzett tárgyak esetében már sokkal könnyebb dolgod lesz.
Igen, a titok nyitja valóban csak ennyi, az, hogy mindennek meglegyen a kategóriája és a saját kis helye. Erre esküszik a gondosan összeállított kategóriás listával rendelkező 20bet is, kövessük hát a jó példát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post Kazán javítás Budapest
Next post A webáruház készítés jogi feltételei