Tegnap este hivatalosan is megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt a Whiskers CAT PUB, Magyarország első macskakocsmája.

A Deák tértől nem messze, a Semmelweis utca 17. alatt található pub különlegessége, hogy az emeleten valódi macskákat lehet simogatni, akár italozás közben is, persze némi felügyelettel, és a macskák testi épségét nem veszélyeztetve.

A megnyitón elhangzott, hogy a cicák egészségére külön orvos is figyel, az árult ételektől és italoktól pedig szabályszerűen el vannak zárva – ezért is vannak az emeleten -, így macskaszőrrel töltött sörtől nem kell tartania senkinek. A cicáknak van egy fal melletti kifutójuk az utcai frontra, de lépcsőjük, almuk, dobozuk, sőt játékaik is vannak.

A macskák bizonyára inkább a gyerekek kedvencei lesznek, a hely férfiakra gyakorolt hatását többek között a fent látható Whiskers kapitány festménnyel próbálják megnövelni. A hely kézműves Rizmájer sörök mellett macskás szóviccekről elnevezett koktélokat is árul (Meowito és társai), de enni ugyanúgy be lehet jönni a cicákhoz.

Aki kedvet érez ahhoz, hogy egy kellemes italozós estét néhány aranyos macska társaságában töltsön el, ne habozzon, keresse fel a helyet bátran.

IMG_5386b

IMG_5369

IMG_5348

IMG_5337

IMG_5396b