A focimeccs meg a sör olyanok, mint a borsó meg a héja, nem léteznek egymás nélkül. Aki nem szürcsöl legalább egy doboz sört a mérkőzés alatt, szinte már gyanúsnak számít. Június eleje már a Foci Eb hajnala, az egy hónapos esemény alatt pedig alaposan megnövekedik az egy főre jutó folyékony kenyeret nyakalók száma. Azonban mi van akkor, ha hirtelen kifogyunk a hideg nedűből?

Pánikra semmi ok, van megoldás a sörhiányra és az utántöltésre! A Furmányos Futárról már korábban mi is írtunk, és az egyre bővülő vállalkozás a foci Eb-re most egy újabb nagy dobással készül, hogy torok ne maradjon szárazon. A srácok bevezették a Fufu-ital „kézhezszállítást”, mely egy olyan Android és iOS-barát applikáció, amivel könnyedén rendelhetünk italt vagy rágcsálnivalót Budapest belvárosának bármely pontjára.

13413126_1313630091984547_7188374287839001426_n

A budapesti fiatalok által működtetett Fufu két éve kezdte meg keresztes háborúját a szomjúság és a kiszáradás ellen a pesti éjszakákon. A kezdeti egyéni vállalkozás lassan egy több fős céggé alakult, ahol a srácok bringával járják Budapest utcáit, hogy szélsebesen kézbesítsék a telefonon vagy Facebookon megrendelt italokat. Májunknak átlagosan 30 percet kell várnia az utántöltésre, de van, hogy a kiszállítás még ennél is gyorsabban megtörténik.

A fiúk küldetésüknek tekintik, hogy egyetlen házibuli, meccs vagy egy mezei szabadprogram ne laposodjon el csak azért, mert elfogyott az üzemanyag. Szigorú cégfilozófiájuk, hogy nincs minimális rendelés és a házhozszállítási díjat is nagy ívben kerülik. Az árak léleksimogatóak, gyakran kenterbe verik az éjjel-nappalik tarifáit.

fuf3

A Fufu csapat most úgy döntött, hogy idén nyáron bevezetik az applikációs vészjelzést, ha kóros sörhiány lépne fel. A srácok elmagyarázták, hogy mi is ez az alkalmazás pontosan, és mikor lehet hasznunkra.

Az megvan, mikor próbálod összeszedni a buliban, hogy kinek milyen pia kell a boltból? Már kiszámoltad mennyi lesz összesen és megjegyezted azt is, kinek mi kell pontosan, amikor Béla kitalálja, hogy ő nem sört, hanem vodkát kér inkább, mire Rozika is változtat és mégis egy üveg bort kér a cider helyett. Agyvérzés, újratervezés…

 Nos, ebben az esetben, és még sok hasonló szituban lehet nagy segítségünkre az applikáció.

fuf

Az egyszerű és letisztult felületnek köszönhetően könnyű megtalálni kedvenc italainkat és rágcsáinkat, melyek közt olyan nyalánkságokat is választhatunk, mint a Tátratea vagy a magyar kólaként aposztrofált Tikkadt szöcske.

 A kosarunk tartalmát roppant egyszerűen lehet módosítani, így nem jelent bosszúságot többé, ha Béla vagy Rozika még időben meggondolja magát. Amikor végeztünk a kiválasztással, a rendelés folyamata is pofon egyszerű. Egy gyors regisztrálás után már véglegesíthetjük rendelésünket és suhan is a futár.

fuf2

A GPS alapú helymeghatározásnak köszönhetően, nem kell többé megkérdezni a házigazdát a lakcímről, vagy hosszasan magyarázni a futárnak telefonon, melyik padnál is ültök a Deák téren, ugyanis az applikáció automatikusan mutatja pozíciónkat a futárnak, ha ezt az opciót választjuk.  

Minimális árak, ingyenes kiszállítás és mindezt úgy, hogy meg sem kell mozdulnod. Az idei Eb-n a pia a meccshez megy, rendeljetek Ti is a Fufu csapatától!