Juhász Péter azon kevés ellenzéki szereplők egyike, akik azért csinálnak is valamit a kormány ellen, balszerencséje, hogy a kormánypárti médiánál most éppen a hitelesnek tetsző ellenzékiek kicsinálása van napirenden. Pukli után ezúttal Juhászon csattan az ostor.

Napok óta az folyik a Tényekből, hogy Juhász drogos, luxusban él, cserébe az emberektől próbál pénzt kunyerálni, még az M1 szintjére is sikerült lesüllyedni, kreatívan megvágott interjúkból Szalai Vivien szakmailag nyilván kifogástalan irányítása alatt sem lesz hiány. Nyilván kimaradt az összeállításból, hogy Orbán Mészáros Lőrinc telkeivel körülvett kastélyban él, meg hogy Vajna pont mellette él sokkal nagyobb lakásban.

Itt van a vágatlan videó, ahogyan Juhász Facebook-oldalán közzétette, alatta látható a Tények létrehozott ebből létrehozott riportja is.

Oktató videó!A TV2 híradójának felvétele vágatlanul. Eredetileg, mint láthatod, élő adás lett volna, de a technika ezt megakadályozta, és nem került fel akkor. A FB valahogy mégis kitette ma reggelre (amit magam sem értek, hogyan). És ha már itt van, nézd meg, hogy milyen válaszokat adtam a TV2 riporterének, amiből lett a tegnapi híradó.Oszd meg, hogy mindenki lássa miből vágtak ki mit.(Az alábbit még tegnap írtam hozzá, amikor úgy volt, hogy élő adásként fut – ezt már olvastad végül más posztnál.)—Felhívtam a figyelmet arra, hogy Orbán egy 13 hektáros területen él 5 kastélyban. Tegnap még az is kiderült, hogy a birtokot övező földeket is mind megvették Mészáros Lőrinc neváre, aki Orbán strómanja. Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeztem ellene.Erre mi a TV2 reakciója? Nem, nem azt kezdik el kutatni, hogy Orbánnak honnan van ennyi pénze, hanem azt, hogy nekem miért nincs.Mondjuk jogos, engem is idegesít. Ha téged is zavar, hogy nincs pénzem, ide utalhatsz. Juhász PéterOTP 11773133-00411716Ma reggel Irént vittem iskolába. Ahogy kilépek a kapun, azt látom, hogy egy óriási kamerával áll egy ember az utcán és leskelődik az ablakunkba. Akkor még nem tudtam mire vélni a dolgot, de most bejelentkezett a TV2, hogy jönnének megkérdezni az ingatlanjaimról – jelntsen ez bármit is. Tehát az van hogy az állami pénzből megvásárolt, majd állami reklám milliárdokból fenntartott TV2 nem Orbán vagyonosdását nyomozza, hanem engem próbál lejáratni. Kíváncsian várom, mi kerül a híradóba abból, amit elmondtam.Viszont be kell valljam, igazuk van. A helyzet az, hogy ma, március 17-én még mindig nem tudtam kifizetni az albérletünk esedékes díját. Épp tegnap este írtam a főbérlőnknek, hogy a türelmét kérem. Nagyon rendes és türelmes velem. Azt már el sem merem mondani, hogy a telefonszámlámmal is így állok, lehet, hogy már ma egyirányúsítják.Szóval az van, hogy lebuktam. Nincs pénzem. Nem szégyellem. Vagyunk így egy páran ebben az országban. És ezt most bemutatja a TV2 is. A nézők segítségét fogom kérni, mert szerintem is méltatlan, hogy a korrupció felszámolásában legaktívabb párt egyik vezetője nem él meg a fizetéséből.Remélem segítenek majd.Ha neked is van lehetőséged, hogy segíts, azt is elfogadom. Az is öröm számomra, ha megosztod ezt, hátha más tud, és akar segíteni.Köszönöm.Ide utalhatsz, ha támogatnál:Juhász PéterOTP 11773133-00411716—Orbán 5 kastélyban él:https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/photos/pb.478686885537133.-2207520000.1458156687./1029665767105906/?type=3&theaterÉs a körülette fekvő területeket is felvásárolta már a strómanja:http://atlatszo.hu/2016/03/16/meszarosek-terjeszkednek-a-hatvanpusztai-orban-birtok-korul-plusz-felezer-hektar-a-felcsuti-gombocnek/Ha te is szeretné ilyen jól élni, politizálj becsületesen! Csatlakozz hozzánk!http://egyuttpart.hu/csatlakozz/#nincshatalmukfelettem#nincshatalmukfeletted#Együtt #átlátszó#KorrupcióKormánya#fideszmaffia#korrupció

Közzétette: Juhász Péter – 2016. március 17.

 

Csemegének van még itt pár nyilván magától odaérkező, “Miből?” táblával tiltakozó fideszes aktivista biodíszletként, Hollik István KDNP-s képviselő mögött.
6q2o6YcP5HtT17gdEs

Viszont Juhász azzal, hogy beleállt abba, hogy pénztelen, politikai hibát követett el. Az, ugyanis, hogy 350 ezres fizetése van, és 200 ezres lakást bérel, egyáltalán nem szegénységre utal, a magyar társadalom többsége nem nagyon lát havonta ennyi pénzt. Juhász veszte, hogy ez a mennyiség még pont érzékelhető a nép számára is – nem úgy, mint a fent eltűnő milliárdok, amiket senki nem tud felfogni -, és könnyen ellene lehet hangolni mindenkit, pláne, hogy még a bankszámlaszámát is villogtatja, tálcán kínálva azt a lehetőséget, hogy kunyeráló drogosnak állítsák be.

Juhász harca és tevékenysége, a folyamatos nyilvánosságért pereskedés – legutóbbi adatkikérése után ugye éppen “meghibásodott” a Rogán ingatlanügyeit tartalmazó CD-, meg a hasonlók, amik egyébként meg felemészthetik a vagyonát, szimpatikus, de az, hogy az jön le, hogy neki mindenképpen Budán kell élnie, az emberek számára nem lesz az. Nagy kár lenne, ha ekkora támadási felületeket hagyna magán, mert ebből így szép, de politikai halál lesz.