Új termékekkel rukkol elő az üdítőgyár, de nem ám egy újabb cukros lónyállal, hanem egy egészen más területre fog betörni, mégpedig a mobilpiacra. Igen, jól látjátok, a Pepsi saját okostelefonokat és kiegészítőket fog gyártani.

Első telefonjukat leginkább a középkategóriás készülékekhez sorolhatnánk, és habár specifikációi elméletben titkosak, egy kiszivárgott fotónak köszönhetően a legfontosabb információkat már tudjuk a mobilról.

Forrás: digitaltrends.com

A P1-re keresztelt okostelefon egy Full HD, 5,5 colos kijelzővel, 2 GB RAM-mal, valamint egy 1,7 gigahertzes procival lesz felszerelve, amikhez egy 16 GB-os belső tárhely is dukál. Hátlapi kamerája 13, míg az előlapi 5 megapixeles lesz, az akksi pedig 3000 mAh-es, azonban pontos üzemidőről még nincs információ.

A kiszivárgott képet elemezve láthatunk 3 kapacitív gombot, valamint a telefon hátoldalán nagy valószínűséggel egy ujjlenyomat-szenzor is észrevehető.

A készülék Android operációs rendszert fog futtatni, és ára magyar pénznemre átszámolva körülbelül 50-60 ezer forint lesz. Sajnos vagy nem, a cég egyelőre csak a kínai piacot vette célba, és elsődlegesen ott fogja árusítani a P1-et, valamint a kiegészítőket.

Forrás: digitaltrends.com