Délután 4 órakor elstartolt az I bike Budapest elnevezésű biciklis felvonulás, amely az elkövetkező időben részben megbénítja a főváros közlekedését. Az eseményt 12 ezren igazolták vissza, ennyi jelenlevő egészen biztosan nem lesz, de mindenesetre rengeteg bringás gyűlt össze, hogy végigtekerjék a fővárost.

A menet négy órakor indult, ez a tervezett útvonal: Bakáts tér – Közraktár utca – Pesti alsó rakpart – Dráva utca – Dózsa György út – Hősök tere – Damjanich utca – Rottenbiller utca – Rákóczi út – Erzsébet híd – Attila út – Alagút – Lánchíd – Akadémia utca – Garibaldi utca – Báthori utca – Honvéd utca – Markó utca – Széchényi rakpart – Margit híd – Margitsziget Nagyrét.

A rendőrség honlapján az alábbi információk olvashatóak a lezárásokkal és korlátozásokkal kapcsolatban:
Déltől délután öt óráig tilos lesz megállni a IX. Bakáts téren, körben mindkét oldalon, Bakáts utca mindkét oldalán a Közraktár utca és a Bakáts tér között. Délután háromtól szakaszosan és időszakosan lezárják a Bakáts teret, a Bakáts utcát, 15 óra 30 perctől a Budapest V., IX., XIII., Soroksári út – Közraktár utca – Pesti alsó rakpart útvonalat, 16 órától a Budapest I., V., VI., VII., XIII. Dráva utcát, valamint a Dózsa György út páros oldalát a Váci út és a Damjanich utca között, illetve a Damjanich utca – Rottenbiller utca útvonalat, a Rákóczi út Erzsébet híd felé vezető oldalát a Baross tér és az Astoria között, továbbá a Kossuth Lajos utca Erzsébet híd felé vezető oldalát, a Szabad sajtó út Erzsébet híd felé vezető oldalát, az Erzsébet híd Buda felé vezető oldalát, az Attila út – Alagút – Széchenyi Lánchíd útvonalat, a Széchenyi tér – Akadémia utca – Garibaldi utca útszakaszt, valamint a Nádor utcát a Széchenyi utca és a Vértanúk tere között Vértanúk terét, a Báthory utca a Vértanúk tere és a Szemere utca között, Honvéd utca a Báthory utca és a Markó utca között. Lezárják még a Markó utca a Honvéd utca és a Széchenyi felső rakpart közti területet, a Széchenyi felső rakpart – Jászai Mari tér környékét, a Margit híd Buda felé vezető oldalát (itt a forgalmat a villamos sínekre terelik). A lezárásokat mindenhol feloldják, amint elhaladt a menet összes résztvevője.