Ráadásul egy csöppet jobban is megsínyli a #bendgate tesztet. Szegény Samsung-rajongók, most aztán visszakaptok mindent az almásoktól!

A SquareTrade csapatnak köszönhetően most újra előtérbe került a bendgate-botrány. Mikor már kezdett kissé lecsillapodni az Apple- és Samsung-fanok közötti világméretű viszály a “hajlik  a rohadt drága iPhone-od, háháháhá” témában, akkor lépett elő a fentebb említett team, és górcső alá vette a Samsung legújabb modelljét, pokollá változtatva azt a szürreális világot, amelyben azok élnek, akiknek számít az, hogy több 10 kilónál meghajlik a készülékük.

Nincs mit ezen szépíteni, a Samsung Galaxy S6 Edge telefon is meghajlik, ugyanannyi súly alatt, mint az Apple iPhone 6 Plus. Mitöbb, az Edge kijelzője pont az egyediségének, a lekerekítettségnek köszönhetően jobban is megsérül, mint iPhone-bajtársáé. Hiába, egy cipőben járnak mind. Csak a dél-koreai vállalatnak kicsit több lehetősége volt esetlegesen ezt a hibát kiküszöbölni – mondjuk tömör acélból készíteni a készüléket, vagy hiper-szuper védelemmel ellátni. Erre miért nem gondoltak?

Most már késő, az almások gyülekeznek, és készek visszavágni a Samsungosoknak.

Tehát mindkettő csúcskategóriás telefon meghajlik közel 50 kg nyomás alatt, viszont a S6 Edge kevesebb súly alatt megy totál tönkre, nagyjából 67 kilogramm környékén, míg a 6 Plus csak 81-nél adja föl a harcot.

Íme a SquareTrade nagy tesztje:

Az Apple iPhone 6 Plus csodás hajlékonyságáról korábban itt írtunk. Megoldásként pedig csak azt tudjuk javasolni, ha ennyire zavar a készülékek bendgate-problémája, hogy vegyétek meg az alábbi kép jobb oldalán található telefont, az biztos nem fog meghajlani.