Sylvester Stallone legjobb karaktereivel tér vissza a következő években. A színész hivatalosan is megerősítette, hogy egy új Rambo egy új Rocky filmet is forgat a fejében, a Rocky sorozat legújabb része ráadásul már előkészületi stádiumban van.

A legújabb Rocky epizód, a Creed forgatását hamarosan el is kezdik. A címszerepet, Apollo Creed unokáját (Adonis Creed-et) a Fruitvale Station-ben feltűnt Michael B. Jordan játssza majd. Sly természetesen Rocky Balboa-ként tér vissza – ő fogja felkészíteni Adonis-t egy összecsapásra. A film 2016-ban kerülhet majd a mozikba.

A Creed forgatása után Stallone a Rambo ötödik részén (a Last Blood-on) kezd majd dolgozni, amihez ő maga írta a forgatókönyvet. Ezt úgy írta le, mint a No Country for Old Men rambós verzióját; a filmben John Rambo a mexikói drogkartellel kerül majd összetűzésbe.

Mozis projektjei mellett ráadásul még egy Gregory Scarpa életrajzi regényen is dolgozik (aki egyébként a hírhedt amerikai Colombo maffia alvezére volt). A színész mindhárom készülő munkáját a Twitteren jelentette be egy fotó kíséretében, amelyen dolgozószobájában látható.

forrás: twitter.com