Aki ismeri a Peaches and Cream nevű helyet bizonyára találkozott már Papp Gergely nevével is, aki magát szerényen csak ,,The Boss’’-nak nevezi.

A 36 éves menedzser nem rejti véka alá, hogy mennyire jó élete van, Facebook oldalán számtalan képet oszt meg arról, hogy éppen merre jár, vagy mit vásárol. Sőt, még adonisz testét is megvillantja egy-egy masszázs alkalmával. A budai aranyifjú nem ódzkodik a szoláriumtól sem, valószínűleg naponta órákat tölt el a barnítógépben.

forrás: Facebook

Többek között Zimány Linda Jude Law-val való afférjáról is kifejtette helyesírási hibáktól véletlenül sem hemzsegő véleményét: ,,Zimány Linda régóta barátom és egy nagyon kedves lánynak tartom, de a magánéletéhez semmi közöm! Azoknak a kamu celebeknek és aranyásoknak sincs akik most ezt a hírt használjak fel arra hogy ingyen kerüljenek be a médiába /mert reklámra egy forintjuk sincs/, vagy lájkvadászatra, hogy ne csak a már majdnem meztelen képeiket lájkolják hanem egy kiírásukat is!!’’ Pedig elmondása szerint egy nagyon drága osztrák magániskolában okították évekig, ahol megtanították mindenre, amit az életről tudni kell: hordj Louis Vuittont, vezess Porsche-t és járj futballmeccsekre! Mindezekről természetesen lőj egy képet, majd töltsd fel a lehető legmenőbb hashtagekkel, hadd csorgassák a nyálukat a rajongók vagy az irigyek.

Elég sok mindent megtudhatunk privát oldaláról, mint például azt, hogy egy körülbelül másfél éves husky tulajdonosa, aki Panda névre hallgat. Vajon tudja az eb, hogy mennyire király gazdája van? Emellett mániákusan gyűjti a luxusautókat is az indokolatlanul férfiatlan lábbelikkel karöltve. Nyilván nem mindegy, hogy milyen cipővel nyomja azt a gázpedált a Ferrarin vagy hogy mit villant meg esténként a VIP-teremben. Lényeg, hogy szigorúan Dolce & Gabbana legyen. Emberünk odavan a futballért is, nem idegen számára a Real Madrid stadionja, de ha kell azért hazai szintekre is leereszkedik, örömmel pózolt a Groupama Arénában egy Ferencváros mérkőzés alkalmával.

Hiába röhejesen magamutogató néha a Peaches & Cream menedzsere, tény, hogy óriási vagyon tulajdonosa, nem okoz neki gondot egy milánói kiruccanás vagy egy új sportautó megvétele. Lehet őt fikázni vagy éppen betegesen isteníteni, ő magasról tesz a világra, és vállalja az ügyeletes budapesti bulikirály címet.

forrás: Facebook