Az AZNAP október elején nyitotta meg kapuit a szomjas érdeklődők előtt a Dohány utcában. Így mi is ellátogattunk hozzájuk, hogy megkóstoljuk a bulinegyed legfinomabb fröccseit.

“Egy olyan helyet akartunk nyitni, ami nem áll be a körúti kocsmák sorába és ad valami pluszt az embereknek” – mondta el nekünk Balassa Péter üzletvezető. Az itallapra pillantva elmondhatjuk, hogy ez sikerült is nekik.

Fotó: AZNAP Facebook

Fotó: AZNAP Facebook

Mivel a tulajdonosi kör nagy része szekszárdi, így a kínálat is a szekszárdi borokra épül. Itt jön a csavar a történetbe, mivel a fröccsöt is minőségi borokból készítik, viszont ez az árakon nem látszik. Érdemes kipróbálni az AZNAP fröccsöt is, ami állításuk szerint a leggyümölcsösebb fröccs egy titkos összetevő miatt.

Fotó: AZNAP Facebook

Fotó: AZNAP Facebook

Remek kezdeményezésnek tűnik, hogy minden hónapban lesz egy vendég borvidék is a kínálatban. A borvidékeket – egy beszélgetős borkóstoló keretein belül – részletesebben is megismerhetik majd az érdeklődők.

Aki inkább a sört preferálja a bor helyett, az a szokásos Soproni-Heineken kombón kívül számos kézműves sör közül válogathat (Bors, Bigfoot, Rothbeer). Természetesen ezen italokon kívül megtalálható minden úgymond “átlag” pia is a kínálatban, viszont szinte minden kategóriában találunk egy különleges prémium terméket.

Fotó: AZNAP Facebook

Fotó: AZNAP Facebook

Hogy a hétköznapok se teljenek el unalmasan, számos programot terveznek, mint például filmklubot, kocsma kvíz estet, vagy folk zenés estet.

Összességében tehát érdemes betérni egy jó fröccsre az AZNAP-ba. Legyen szó buli előtti alapozásról vagy beszélgetős lazulásról. Bővebb infót ITT találtok róluk.