Akkor válaszd a Surf’N’Fries-t. Ellátogattunk a horvát gyorsétteremlánc első budapesti éttermébe.

A Surf’N’Fries – ellentétben a többi gyorsétteremmel – kicsit olyan, mint egy strandbüfé. Nem felel meg egy luxusétterem követelményeinek, de legalább 100 százalékig húsból van a húspogácsa. Nem úgy, mint a konkurens franchaise-ok nyomokban húst tartalmazó műanyag bucija. Ezzel is reklámozzák magukat a Facebookon:

“új és egészségesebb formája a gyorsétkezésnek”

Árak
Ha valaki az átlag gyorséttermek áraihoz van szokva, akkor először pislogni fog az árakon, amikor megtekinti a menüt, de csak azért, mert ahhoz vagyunk szokva, hogy 2-3 sajtburgert is be kell tolni a mekiben, hogy jól lakjunk. Itt bőven elég lesz egy menü (hamburger + sült krumpli) ahhoz, hogy egy kiadósat együnk. Sajnos az innivaló nincs benne a menüben, de legalább újratöltős.

Jól fogsz lakni.
Biztosan mindenki érezte már, hogy egy gyorskajáldai degeszre zabálás után kellemetlen érzés fog el, mintha kövek lennének a gyomrunkban. A Surf’N’Fries hamburgerei után azonban nagyon kellemesen, jóllakottan fogunk távozni.

3 alkalom, amikor a Surf’N’Fries inkább strandbüfé, mint gyorsétterem:

  • Strandbüfés ételkínálat és minőség.
  • A kiszolgálás is hasonlít egy strandbüféhez. Kedves, kicsit megilletődött, mosolygós, visszafogott emberek.
  • Az arculat is hasonlít egy strandbüféhez. Például a pult hátterében szörfdeszkák vannak a falon.

surf-n-fries-6750

Elég alacsony elvárásokkal ültünk be a Westend közepén található étterembe, de kellemes csalódás volt. Viszont talán jobb lenne, ha a Surf’N’Fries egy beülős hely lenne, nem egy darab pult az alagsorszinten. Sokkal jobb, designosabb és működőképesebb helyet tudnának létrehozni, csak ez a jelenleg még elég kicsi vállalkozás nem képes erre. Azonban az üzletvezetőtől megtudtuk, hogy hosszútávon ugyanaz a terv, mint Horvátországban. Bővülni, terjeszkedni és bebizonyítani, hogy létezik minőségi gyorsétkezés.