IPhone 6? 6 Plus? Meghajlás, hajtépés meg iOS 8.0.2? Ugyan már! Az IKEA jobbat tud.

Azt már tudjuk, hogy a svédek a lakberendezés ászai, sőt, mint kiderült számukra még a humorkodni is smafu. Az IKEA bemutatja a 2015-ös katalógusát. Alma ízesítéssel. Kissé futurisztikusra vett, iróniával megkomponált katalógus kampány. Műfaja: Paródia.

A 2015-ös IKEA katalógus full feltöltött állapotban áll rendelkezésre. Mostantól nem kell ide-odadugdosni, kábelrengeteget magunkkal hurcolni, vagy szenvedni, hogy nincs meg, nem találom, hol van, nem vonyít, sípol, villog, csipog, csíp, ráz, hogy le fogok merülni, ugyanis az akkumlátora örök és lemeríthetetlen.

A kijelző mérete növelhető, amihez nem kell a százhuszonharmadik kis kütyüt is megvenned,egyszerűen csak nyisd ki!

A navigációja pofon egyszerű. Kifinomult érintő képernyős technológiával rendelkezik. Ami még ennél is jobb, nincs idegesítő homokórázás, meg loading. Az IKEA Bookbook se perc alatt betölt HD képminőségben, élénk színekkel, pixelesedés nélkül.Ha mindez nem lenne elég, akkor még ott van a hang- és jelszóvédelem. Ez egy hihetetlen technológia, ami megváltoztatja az életedet. Fedezd fel te is milyen, amikor egy igazi Bookbook-ottartasz a kezedben. Az élmény összehasonlíthatatlan.

Ha nem töltődik le automatikusan a postafiókodba, frissíts, vagy csatlakozz fel valamelyik közeli IKEA szerverre és szerezd be magad.

Ez nem egy e-book és nem is digitális könyv, sőt nem is humbug, ez egy valódi IKEA Bookbook.