A brit énekes – zenész James Blunt október végén végre ismét Magyarországra érkezik! Telt házas koncerteket ad Európa szerte, így hozzánk is ellátogat.

James Bluntról annyit kell tudni, hogy egyetemi tanulmányai után családi hátterének köszönhetően a katonai pályát választotta. A Brit Hadseregnél szolgált 2002-ig, ahol sokra vitte, mert a századosi rendfokozatig jutott. Röviddel leszerelése előtt kezdte el építeni zenei karrierjét, így első albuma 2004-ben jelent meg Back to Bedlam címmel. A lemezen hallható az a szám is, amely meghozta neki a világsikert, és így ismertté vált, megszerették az emberek. Ez a szám pedig nem más mint a You’re Beautiful. A dal többek között két Brit Zenei- és két Ivor Novello Díjat nyert el, valamint öt Grammy-jelölést is kapott.

2013-ban piacra dobott Moon Landing című albumát népszerűsíti világszerte, október 27-én pedig a Budapest Sportarénában ugyanúgy fel fognak csendülni régi slágerei, mint a legújabbak.

„Hihetetlenül izgatott vagyok a zenekarommal együtt, hogy élőben játszhatunk. A rajongóim sosem hagytak cserben, így szerinte a legjobb módja, hogy kifejezzem a hálámat nekik, a felejthetetlen koncert.” – mondta el korábban az énekes.