Ha vegetáriánus vagy, akkor messziről kerüld el ezt a helyet, ha csak nem akarsz kenyéren és savanyúságon nyammogni.

A VI. kerület pörgős bulinegyedében, a Nagymező utcában van elrejtve a Csirke csibész, ahol a világ legfinomabb rántott húsos szendvicsei várnak rád. Akik hajnalig szoktak tombolni az Instantban vagy a Peaches And Cream-ben nyilván már töltöttek el itt kis alkoholmámoros időt a hétvégi buli után. Ezt bizonyítja a szombati rendhagyó nyitva tartás is, ugyanis délután 2-kor lehúzzák a rolót déli mintára tartott sziesztára, hogy este 7-kor gőzerővel tegyenek a húsimádók kedvére hajnalig.

A szűk beltér és a kedves kiszolgálás tipikus vasárnapi családi ebédet juttatja az ember eszébe: persze húslevessel és rántott hússal. Bár itt levest nem kapsz, a húsfajtákat bőven variálhatod. Ehetsz grillcsirkét ropogós sült krumplival és kovászos uborkával vagy akár rántott májat francia salátával. Na jó, azért a vegák sem fognak éhen veszni, ha idetévednek, a Csirke csibész rántott sajtja isteni. Tesztelve! 1000 forint alatt jól lakhatsz egy olyan menüvel, amiben a szendvicshez kóla és sült krumpli is jár. Kedvencünk a rántott csibefalat császár zsemlében, kovászos uborkával, paradicsommal, hagymával, májjal és salátával. Ugye neked is összefutott a nyál a szádban? Ha ettől nem laksz jól, akkor semmitől. Ehhez képest a mekis sajtburger menü olcsó utánzat…

Nem igazán reklámozza magát a hely, a Google is néhány találatot listáz, de ennek ellenére mégis állati népszerű. Egy átlagos napon a vásárlók egymás kezébe adják a kilincset, szinte mindig teltház van. Köszönhető a meglepően alacsony áraknak, a friss és eredeti ízeknek, a hatalmas választéknak. Ha hamburgerre éhezel, akkor felejtsd el a gyorséttermeket és keresd fel a Csirke csibészt!