Ha Marika néni kávézójában eszel, viszonylag jó áron, garantáltan jól laksz minimum egy fél napra.

Aki még nem járt a Corvin-negyed közelében lévő kávézó-hamburgerezőben, ideje beírni a teendők közé. Az Angyal utcában található kis helyiségbe ha belép az ember, (már ha be tud lépni, néha tolongás van) akkor úgy érzi, kiszabadul a nagyvárosi rohanó életből, mintha csak a nagyihoz ugranánk be egy gyors ebédre.

A tolongás ne riasszon el senkit, viszonylag hamar sorra kerül az ember éhes lánya/fia. Érdemes is kivárni, míg odakerülsz a pulthoz. Marika néni és segítője nem csak, hogy aranyos, de még a legolcsóbb, egyetemista burgert is figyelmedbe ajánlja, hogy ne verd költségbe magad. Ez kerül 1000 Ft-ba, de kérheted félben 500-ért, ami még így is hatalmas. Azt javaslom, ha kisebb étkű lány vagy az utóbbit válaszd, mert tuti, nem fogod begyűrni a másik felét is. Önkiszolgáló jelleggel limonádét vagy teát tölthetsz magadnak, illetve kávék közül választhatsz. Itt nem gyorsétterem módjára vágják le eléd a kajád és még érdeklődnek is, mennyire ízlik a választott étel.

Reklámra nem nagyon van szükségük, mégis mindig megfordul ott valaki, s mondhatni, általában telt ház van. De a vendégek viszonylag gyorsan cserélődnek, hamar asztalhoz tudsz jutni.

Az egyetemista hambiban nem csak a jól megszokott húspogácsa, hanem csirkemell is megadja az ízek aromáját. De ezen kívül még annyi féléből válogathatsz, hogy mire a végére érsz, elfelejted az elejét. Olyan jópofa burgerek is vannak, mint a Jelszavas Burger, aminek ha megszerzed a jelszavát, 500 Ft-tal olcsóbban kapod meg. De választhatsz még palacsintát, vagy húsos/zöldséges tálat.

A szívmelengető légkör, a régies bútorok és csészék napközire vagy a nagymama nyári konyhájának egy ficakjára emlékeztetik az embert. A gyors „ebéd” mellé még élettanácsadást is kap néha a vendég.